Bir Bursa Eczacılar Kooperatifi kuruluşu olan BEK Kongre Turizm olarak siz değerli eczacılarımızı ülkemizin en güzel köşelerinden biri olan Bursa'da ağırlamaktan mutluluk duyacağız.Sizler için hazırladığımız İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı başlangıçlı ve bitişli 1 gece 2 gün ve 2 gece 3 günlük İznik, Bursa, Mudanya programları ektedir.Programlarımızda sizlere tur programlarımızı yazan ve operasyonunu gerçekleştiren otel ve tur departman müdürümüz profesyonel turist rehberi Tansu Erçevik bizzat eşlik edecektir.
Aşağıdaki linklerde Tansu Bey tarafından anlatımı yapılan İznik ve Bursa'nın neden mutlaka görülmesi gereken şehirler olduğunu anlatan TV programlarını bulabilirsiniz.
Siz de üyeleriniz ile keyifli bir hafta sonu geçirmek isterseniz bizlere 444 98 94 no lu sabit hattımızdan veya turizm@bekturizm.com mail adresimizden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla,
İznik ve Bursa Neden Mutlaka Görülmesi Gereken Yerlerdir ?
https://www.youtube.com/watch?v=0gRkuDmwQF8
https://www.youtube.com/watch?v=G4srQ7afCxo
